Jeg ble interessert i akupunktur etter selv å ha fått behandling for pollenallergi med veldig godt resultat. Akupunktur er for meg første valget når ryggen krangler, eller skulderen er vond. Også ved forkjølelse med tett bihuler og alt som ellers følger med, er det første jeg gjør å sette nåler på meg selv. 

Med min bakgrunn som fysioterapeut har jeg gode kunnskaper innen muskel/skjelett problematikk, og har god erfaring med at akupunktur kan være til god hjelp her.
For øvrig kan akupunktur ha effekt på en rekke problemstillinger.

Velkommen!

 

Jeg begynte med yoga i ca 2006. Jeg hadde da måttet gi opp løping på grunn av en prolaps i ryggen, og svømming fordi høyrearmen min ikke var god.  Jeg var også usikker på hvor lenge jeg kunne holde det gående i arbeidslivet med en seriøst kranglete, og lite samarbeidsvillig rygg. Selv fysioterapeuter opplever sånt!

Etter første yogatime var det helt klart for meg at yoga var det som skulle få kroppen min til å fungere igjen. Og jeg er helt overbevist om at det er yogaen som har æren for at jeg fortsatt er i jobb. Med Yogaen har jeg et uvurderlig redskap for å hjelpe kroppen min til å komme i balanse. 
Det å opplevde hvor mye Yoga kan hjelpe en skakk-kjørt kropp, på en helt annen måte enn «vanlige» øvelser/trening, gjorde det helt klart for meg at dette måtte jeg gi andre muligheten til å oppleve.
Jeg ville bli yoga-lærer og starte opp med timer selv. 

Fra våren 2009 til høsten 2013 tok jeg «Teacher Training» med Ruth White (Senior Iyenga Teacher). 
Jeg er sertifisert yogalærer gjennom Yoga Alliance, RYS 500 timer, og i 2012 startet jeg opp Yoga på Kvala.  

Jeg har prøvd forskjellige typer yoga, og har landet på Iyengar- yoga
Det å bruke tid i stillingene for å få balanse i kroppen, i muskulaturen, at høyre og venstre side av rygg, skulder, hofte osv blir like bevegelige og sterke. Etterhvert finner man også en herlig ro og kjenner at pusten kommer dypere ned i lungene. Det er meditasjon i å fokusere kun på seg selv  mens man holder stillingene, og kjenner hvordan spenninger i kroppen slipper. Yoga gjør meg rett og slett glad 🙂 

Senior Iyenga lærere jeg regelmessig går på workshops med hos YogaYoga i Stavanger, Yogarommet i Bergen og  Relax and Move i Tyskland 
Glenn Ceresoli
Usha Devi
Monica Haar
Claus Wittig
Jette Berring
Willy Bok
Jayne Orton
Brigitta Tummon